TZ: Získejte podpis pilotů

Typ článku: Sport a tělovýchova

Datum vložení: 04. 06. 2015

V letovém programu Aviatické pouti vystupují desítky letadel a za jejich řízení pochopitelně usedají piloti. Ti nebývají na leteckých dnech až takovým středem zájmu, což je škoda. Návštěvníci letošní jubilejní Aviatické pouti budou mít ve dnech 6. a 7. června premiérově možnost odnést si kromě zážitků i jejich autogramy. Jako naprostou novinku na českých leteckých dnech připravili pořadatelé Aviatické pouti pro letošní ročník sérii autogramiád všech vystupujících pilotů.


„Na koncertech je běžné, že vystupující dávají divákům své autogramy a ty jsou pak krásnou vzpomínkou na koncert i na osobní setkání s interpretem. Proto jsme se pro náš ‚vzdušný koncert‛ rozhodli připravit také autogramiádu. Pro tento účel jsme připravili jedinečný podpisový sešit s fotografiemi vystupujících letadel a ke snímkům svých strojů se piloti budou podepisovat. V prostoru před VIP stanem bude vyčleněn prostor pro autogramiádu a na tabuli bude vyvěšeno, v jakém čase se kteří piloti budou podepisovat. V místě autogramiády bude zdarma distribuován i zmíněný sešitek. Ze zkušeností víme, že divák zaslechne od hlasatele jméno pilota a v mnoha případech na konci ukázky už ani neví, jak se pilot jmenoval. Náš podpisový sešitek umožní mít jeho jméno zapsané a zároveň se stane i trvalou vzpomínkou na jubilejní Aviatickou pouť,“ přibližuje detaily letošní novinky Jan Rudzinskyj z organizačního štábu Aviatické pouti.
 
Více informací o aktualitách z připravovaného programu lze získat na stránkách www.aviatickapout.cz.



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.