TZ: Deep housový fenomén Hot Since 82 rozpálí v pátek Prahu

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 06. 2015

Pravděpodobně nejžhavější kámen v rozpáleném ohništi současné house music se nám poprvé v ČR představí už tento pátek 5. června v ROXY. Zakladatel labelu Knee Deep In Sound přiváží svůj typický zvuk, který ho během dvou let zařadil mezi absolutní světovou špičku žánru. Hot Since 82 doplní Lumiere, Schwa, Fatty M a Biodan. Přijďte se nechat unést a zjistit, proč je tak HOT a kde se skrývá kouzlo fenoménu jménem Hot Since 82.


Vstupenky budou do vyprodání na místě za 300 Kč. Doporučujeme pořídit si levnější vstupenky v předprodeji a vyhnout se tak zklamání z možného vyprodání lístků na místě.
 
Celým večerem bude provázet stage design a 3D video mapping od KinocirKus.
 
Line up:
22:00 - 24:00 Lumiere
00:00 - 01:00 Fatty M
01:00 - 03:00 HoT SINCE 82 (UK)
03:00 - 05:30 Fatty M B2B Schwa 
 

 

 
 
Hot Since 82 (UK) @ ROXY
5.6.2015 – Start 22:00
Support: Lumiere, Fatty M (Roxy Prague), Fatty M b2b Schwa (Shades of Gray/Beef Rec.), Biodan
Předprodeje/Presale:

Audio:
 
Video:
 
 
 

 

www.roxy.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.