FESTIVAL BRIKCIUS - 4. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Domě U Kamenného zvonu - #BACH330

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 12. 06. 2015

Předběžně jste zváni na FESTIVAL BRIKCIUS - 4. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Domě U Kamenného zvonu & #BACH330 (podzim 2015).


Předběžně jste zváni na FESTIVAL BRIKCIUS - 4. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Domě U Kamenného zvonu & #BACH330 (podzim 2015), který se každoročně koná pod záštitou starosty Městské části Praha 1 Oldřicha Lomeckého a ve spolupráci s Galerií hlavního města Prahy.

V rámci 4. ročníku vystoupí český violoncellista František Brikcius, skladatelka a varhanice Irena Kosíková žijící ve Francii, česká violoncellistka Anna Brikciusová a sourozenecké violoncellové Duo Brikcius.

Letošní dramaturgie je zaměřena na 330. výročí narození Johanna Sebastiana Bacha (benefiční koncert J. S. BACH: UMĚNÍ FUGY pro Nadaci Charty 77 | Konto Bariéry, kompletní provedení VIOLONCELLOVÝCH SUIT a SONÁT), 115. výročí narození spisovatele Jiřího Weila (film MAKANNA) a virtuózní tvorbu francouzských a italských skladatelů (ITALSKÉ HUDEBNÍ BAROKO & SOUČASNOST, DUO BRIKCIUS - BAROKO V KRVI).

Více informací na webových stránkách http://Festival.Brikcius.com .



Autor: press

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.