TZ: DURAN DURAN zveřejnili název a datum vydání nového alba

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Skupina DURAN DURAN zveřejnila název i přesné datum vydání nového alba. Deska Paper Gods vyjde 11.9.2015...


Jak již bylo uvedeno, jedna z nejdůležitějších kapel osmdesátých a devadesátých let na desce spolupracovala s producenty Markem Ronsonem a Nilem Rodgersem. S oběma pány už Duran Duran nahrávali v minulosti. Ronson, jenž dnes patří k nejžádanějším specialistům na světe, pomáhal s albem All You Need Is Now (2010), Nile Rodgers poprvé přispěl na legendární singl The Wild Boys a podepsal se také pod album Notorious. Dalšími koproducenty novinky jsou Josh Blair a Mr.Hudson. V pilotním singlu Pressure Off kapelu doprovodí zpěvačka Janelle Monáe, na desce bude hostovat i kanadská zpěvačka Kiesza nebo zakládající člen Red Hot Chili Peppers, kytarista John Frusciante.
 
Skupina nyní prozradila další dvě zajímavá jména, mezi spolupracovníky jsou i houslista Davidé Rossi a herečka Lindsay Lohan.
 
Duran Duran jsou držiteli mnoha cen včetně několika Grammy a Brit Awards. Celosvětově již prodali více než 120 milionů desek...
 
www.parlophone.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.