TZ: Podzimní 17. narozeniny Climaxu přivítají rytíře house music

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Je sice červenec, ale ROXY už myslí na váš podzimní klubový program. Jako každý listopad oslaví nejstarší česká klubovka Climax narozeniny (tentokrát 17té) a pozvání residenta Chrise Sadlera přijala těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records - Mark Knight.


Mark Knight může na někoho působit dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale zdání v jeho případě opravdu klame. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live  a residence po celém světě jsou výsledky 32letého Marka během 11ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).
 
Mark je zakladatele jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.
 
Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). Listopadové narozeniny Climaxu slibují i tentokrát velké hudební představení a mají ambici stát se jednou z podzimních událostí klubové sezóny. Vše nejlepší!
 
 
28.11. 2015, open 22:00
Climax 17th Anniversary @ ROXY
Special guest: Mark Knight (UK)
Resident: Chris Sadler (UK)
Support: TBA
 
Vstupenky/Tickets: 330 czk + popl./fee;
V NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price – 340czk
GoOut:
https://goout.cz/cs/listky/climax-17th-anniversary-mark-knight+chris-sadler/dqf/
Ticketportal:
www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920852:
 
Audio:
2015 Evolution mix for BBC Radio 1:
https://soundcloud.com/markknight/pete-tong-evolution-guest-mix

Video:


 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.