TZ: DISTURBED se vrátí v srpnu

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Skupina DISTURBED se po čtyřleté pauze vrací s novým albem. Deska se jmenuje Immortalized a vyjde 21.8.2015.


Multiplatinové kvarteto z Chicaga zaroveň s oznámením úmyslu vydat desku zveřejnilo i pilotní singl a videoklip. Skladba The Vengeful One je dostupná na všech digitálních platformách, animovaný videoklip vytvořil oceňovaný režisér Phil Mucci.
 
 
Připomeňme, že Disturbed patří k zásadním hard-rockovým a heavy-metalovým spolkům posledních desetiletí. Pod názvem Disturbed fungují už od roku 1996, kdy se k původní sestavě připojil zpěvák David Draiman. Čtyři z pěti alb, která doposud vydali, stanuly na vrcholku americké prodejní hitparády. Kapela za ně získala řadu cen a byla rovněž nominována na Grammy. V říjnu 2011 Disturbed ukončili činnost a jednotliví členové se věnovali vlastním projektům. „Chtěli jsme skončit na vrcholu, což jsme v roce 2011 také byli,“ vysvětluje zpěvák David Draiman. „Slíbili jsme si, že o návratu budeme uvažovat jen, budeme-li se cítit silnější.“
 
Letos v lednu se hudebníci nečekaně sešli a aniž by cokoli prozradili, ať už přátelům či vydavatelské firmě, začali připravovat materiál pro nové album. Produkce se ujal zkušený producent Kevin Churko (např. Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch). Jak naznačuje singl The Vengeful One, kapela se hudebně vrací k old school zvuku. Věří, že jejím příznivcům se to bude líbit. „Snad si naši fanoušci řeknou, že čekání na nové věci se vyplatilo,“ doufá kytarista Dan Donegan. Jasněji bude už 21.8.2015...
 
www.parlophone.cz

 

Foto: Travis Shinn



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.