TZ: Forbidden Society Rec. oslaví v říjnu 5 let ve velkém stylu

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Páté narozeniny Forbidden Society Recordings se musí pořádně oslavit - jak jinak než s výbušnou směsí zvučných zahraničních jmen a kvalitního domácího talentu! Navíc se label night poprvé za celou svou historii podívá do klubu Roxy. Tvrdý Drum & Bass v tomto klubu zazní snad úplně poprvé a to hned v unikátním b3b setu za doprovodu Smacka.


 

Výročí samozřejmě chceme oslavit s vámi, protože label není jen Forbidden Society, ale i váš - tam, kde je dnes, jste ho pomohli dostat vy všichni, takže vás tam moc rádi všechny uvidíme a doufáme, že opět společně dokážeme, že tvrdý a temný Drum & Bass není jen okrajový styl, ale má na DnB scéně svoje pevné místo a hluboko zapuštěné kořeny.
 
Na akci proběhne exkluzivní výroční set, který ještě nikdy a nikde jinde nezazněl a pravděpodobně už ani nikdy nezazní, takže si ho rozhodně nesmíte nechat ujít! Bude to speciální b3b set se dvěma zahraničními hosty. Zaprvé to budou italští Hallucinator, legenda tvrdého DnB a ve scéně hodně uznávaní lidé, kteří nedělají kompromisy a nikdy se neodklonili od tvrdosti a svého unikátního stylu. Zadruhé pak Katharsys, které tady asi není ani třeba představovat - zástupci tvrdého a temného Drum & Bassu z Francie známí svými unikátními snare bubny a celkově nezaměnitelným, mohutným zvukem, kteří přiletí představit svoje nové tracky, mimojiné z jejich dalšího release na Forbidden Society Recordings. Zatřetí potom sám Forbidden Society, o kterém českému publiku také není potřeba dlouze vyprávět; je to člověk, který se dlouho snaží kopat za českou Drum & Bass scénu ve světě a má za sebou nedávné vydání alba Thronecrusher, které mělo úspěch ve světě a bylo německým Mixmagem vyhlášeno jako nejlepší DnB album měsíce února.
 
Celé to potom nakonec doplní Smack, člověk který v ČR svou neustálou prací dokázal vybudovat Grime scénu v podstatě z ničeho. Svým posledním albem P's a Love zbořil úplně všechno, mimojiné za něj taky dostal cenu Anděl. Smack bude na micu poslední půlhodinu setu s Forbidden Society a společně vám předvedou své nové společné věci, exkluzivně poprvé na této akci. Akce bude doplněna o kvalitní CZ support, druhou stage si tentokrát vezmou na starost DJové ze Smackovy stáje Archetyp 51.
 
Těšíme se na vás a doufáme, že s námi přijdete oslavit nejen páté výročí vzniku labelu, ale i celkově tvrdý Drum & Bass, aby tu s námi vydržel i nadále! :)
 
Tato akce bude současně také startovní stanicí tour k výročí labelu, která bude probíhat nejen v ČR, ale i na Slovensku, v Nizozemí, Polsku a dalších zemích. Kompletní dates budou zveřejněny už brzy.
 
★ HALLUCINATOR ★
 
★ KATHARSYS ★
 
★ FORBIDDEN SOCIETY ★
 
★ SMACK ★
 
 
Těšíme se na Vás a uvidíme se v klubu!!!
 
 

 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.