TZ: Struny Teens a En.dru vyhlašují Mik volný

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Jedinečnou příležitost vyzkoušet si, jaké to je postavit se na podium po boku zkušených muzikantů, nabízejí Struny Teens a známý beatboxer Ondřej Havlík aka En.dru všem hudbymilovným a kreativním dětem. Koncert s názvem Open mic / Mik volný se uskuteční 17. října 2015 ve Velkém sále pražského Minoru jako součást programu Struny Teens, který letos poprvé doplní již zavedený minifestival Struny dětem.


Skvělý band, velký sál, profesionální světla a zvuk a kamarádi, kteří drží palce. Mik volný je určený všem, kteří mají odvahu a především chuť si zahrát společně s En.druem a jeho kapelou. Stačí zaslat do 20. září vlastní nahrávku oblíbené skladby, vlastní autorské písničky či improvizace. Ze všech došlých nahrávek si pak En.dru vybere pět až deset nadějných muzikantů, kteří s ním vystoupí.
 
Podmínky, přihláška a podrobné informace na www.strunydetem.cz.
 
 

Struny dětem, oblíbený festival pro zvídavé děti a hravé rodiče, se letos bude konat 16.-18. října. Kromě tradičního divadla Minor se letos rozšíří i do prostor Novoměstské radnice. Chybět nebudou oblíbené koncerty, workshopy, ale i další hudební, výtvarné, pohybové a jiné kreativní aktivity ve společnosti předních osobností domácí umělecké scény. Letos poprvé doplní Struny dětem také program pro starší děti, Struny Teens. Program Strun dětem a Strun Teens bude oznámen v pondělí 24. srpna. Struny Teens a Struny dětem pořádá hudební festival Struny podzimu.



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.