TZ: Známá německá kapela Bell, Book and Candle bude zahraniční hvězdou Cibula Festu 2015

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Do startu největšího česko-slovenského open air hudebního festivalu Cibula Fest 2015 zbývají dva týdny a znám je už kompletní seznam účinkujících. Kromě české a slovenské hudební špičky na něm nechybí ani zahraniční hvězda. Po loňské synthpopové legendě Alphaville je to tentokrát kapela Bell, Book and Candle s charizmatickou zpěvačkou Jana Gross. Berlínská formace u československého publika bodovala především koncem 90. let nesmrtelnými skladbami Rescue Me či Read My Sign.


Bell, Book and Candle má na svém kontě více než dva miliony prodaných nosičů a více než 1500 koncertů. V létě skupinu čeká množství vystoupení především doma v Německu. „Kapela Bell, Book and Candle na Slovensku ještě nikdy nekoncertovala, i proto se tam velice těší. Na Cibula Festu zazní především starší hity, které kapelu proslavily, ale dojde samozřejmě i na novinky,“ prozradil booking manager Klaus Stracke.
 
 
 
Cibula Fest 2015, který se koná ve dnech 23. – 25. července na letišti v Holíči návštěvníkům nabídne vydatnou porci kvalitní hudby. Česko-slovenskou scénu budou reprezentovat taková esa jako I.M.T. Smile, Horkýže Slíže, Arakain a Lucie Bílá, Wanastowi Vjecy, Walda Gang, Tristana s metalovou legendou Matsem Levénem, Zóna A, Karpina, Zoči Voči, Dymytry, ale i velká hiphopová jména v čele s Rytmusem a množství skvělých DJ´s. To vše na třech pódiích, ke kterým přibude westernová zóna s dalším pódiem a speciálním programem. Novinkou bude fun zóna, kde se vyblázní děti i dospělí. Festival bude moderovat český bavič Zdeněk Izer a návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program i zábavné atrakce v lunaparku. 
 
 
 
Vstupenky na Cibula Fest 2015 jsou v prodeji v síti Předprodej.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.