TZ: 15. ročník Slavností pivovaru Ostravar

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 25. 08. 2015

V sobotu 29. srpna se uskuteční jubilejní již 15. ročník Slavností pivovaru Ostravar.


I letos se můžete těšit na hvězdné hudební interprety, jako jsou David Koller, Aneta Langerová, Michal Hrůza a mnoho dalších, kteří se Vám představí na třech pódiích. A to není vše, letos poprvé představujeme i zahraničního hosta, kterým je bosenská energická skupina Dubioza kolektiv.

 

Samozřejmostí bude také bohatý doprovodný program, který oproti minulým ročníkům ještě obohacujeme. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat pivní speciál, prohlédnout si kde a jak se vaří naše pivo, nebo si jej zkusit načepovat přímo v Pivovarské škole a bude toho mnohem víc!


První limitovaná edice vstupenek je již vyprodána, nyní lístky můžete zakoupit za obvyklých 250Kč například online na ticketsforpeople.cz, v Ostravských infocentrech, nebo na Pivní pohotovosti u našeho Pivovaru.

 

Pokud nějaké lístky zbydou, na místě je pořídíte za 350Kč. Pivo v areálu vyjde na příjemných 20Kč. 

Program najdete na http://www.ostravar.cz/akce/archiv/slavnosti-pivovaru-ostravar-2015/



Autor: Addla - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.