V sobotu se v pražských Letňanech rozezní největší hity Daniela Landy.

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 10. 09. 2015

Přípravy na Velekoncert Daniela Landy, který se uskuteční 12. září 2015, vrcholí. Od pondělí se na letišti v Letňanech začíná chystat mega show, na které zpěvák představí celou svoji hudební kariéru. Areál pojme desítky tisíc návštěvníků, které čeká nezapomenutelný zážitek. Těšit se mohou na největší hity Daniela Landy, orchestr Hudebního divadla Karlín, dětský sbor Coro Piccolo Praha a Václava Noida Bártu, který zazpívá před začátkem koncertu. Předpověď počasí vypadá velice slibně a tak nezbývá nic jiného, než se těšit.


Daniel Landa po úspěšně vyprodaném Žito tour 2014 nezahálel a přichystal pro své fanoušky Velekoncert, který je jednou z „kejklí“ kouzelníka Žita 44. Zpěvák právě teď pracuje na 200% a dotahuje poslední části koncertu se svými kolegy ve zkušebně.

 

Ten, kdo zamíří na koncert, bude mít exklusivní možnost koupit Danielovo nové CD, jenž sám zpěvák označuje jako jedno z nejlepších, které kdy vydal.

 

Předpověď počasí na sobotu udává polojasno a 20°C. Vstupenky mizí velkou rychlostí, například stání u pódia je zcela vyprodané. Na místě bude prodej taktéž možný, ale za zvýšenou cenu. Proto by fanoušci zpěváka neměli nákup vstupenky nechávat na poslední chvíli. Areál se otevře v 16 hodin a předpokládaný konec je ve 22 hodin.

 

Pořadatel upozorňuje, aby návštěvníci nejezdili na místo automobilem, protože kapacita parkování je velice malá. Důležité je, aby všichni počítali s dopravním omezením v přilehlém okolí. Další zásadní informací je, že se v areálu neprodává žádný tvrdý alkohol a to čistě z bezpečnostních důvodů.

 

Veškeré organizační pokyny jsou k dispozici na oficiálních webových a facebookových stránkách Daniela Landy a rovněž na webu společnosti Ticket Art.



Autor: NetwinProduction

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.