TZ: Příběh, který se musí prožít - Tale Of Us

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 15. 09. 2015

Těm, kteří sledují současné trendy v elektronické hudbě, určitě neunikl berlínský fenomén Tale Of Us. Inspirativní a inovátorská americko-kanadská producentská dvojice se v současnosti dere na vrchol (2. místo v top 100 djs 2014 RA) a bude velkou ctí přivítat je 30.10. poprvé v ČR. Čeká vás příběh nejhlubších pocitů vaší duše a průvodci budou právě Karm a Matteo aka Tale Of Us. Dle všeho nás čeká klubová událost podzimu.


I když Karm a Matteo pocházejí z Toronta a New Yorku, jejich domovem se stal Berlín, místo, kde mizí hudební hranice a příběhy se dějí na počkání. Ten jejich začal v roce 2011, kdy hudba Tale of Us dorazila k uším Setha Troxlera. Hudební vizionář byl novým přístupem okouzlen a vydal na svém labelu Visionquest jejich první EP Dark Song, další releasy brzy následovaly na labelech jako Cocoon a Barraca Music.
 
Tale Of Us přišli na scénu s ambicemi trendy nenásledovat, ale vytvářet. Jejich typický zvuk mezi deep housem, technem a atmosférickou elektronikou přiznává vlivy nu-disca, rocku, ale i popové hudby a je osvěžením současné světové elektroniky. Tale Of Us patří mezi nejsledovanější projekty roku 2015, což dokazuje místo mezi headlinery světových festivalů jako Sónar, Detroit Movement nebo Exit a jejich residentura v legendárním DC-10 na Ibize.
 
Příběhy si většinou stačí poslechnout. Tento je ale třeba si prožít. Zavřete oči a přivítejte Tale Of Us poprvé v ČR a v jejich vrcholné formě.
 

 
 
Tale Of Us @ ROXY
30. 10. 2015 – Start 22:00
Support: TBA
Předprodeje/Presale: 440 czk + popl/fee
Ticketpro -

Audio:
 
Video:
 
 
 
 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.