TZ: Michal Hrůza vyráží do divadel

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 03. 11. 2015

Jeden z nejpopulárnějších popových zpěváků v tuzemsku opět vyjede se svojí kapelou Hrůzy na turné. Michal Hrůza se po jarním turné k deskám Noc a Den vrací zpět, tentokrát vše bude v naprosto jiném kabátu než obvykle. Půjde totiž o vystoupení v menších divadelních prostorech a vše bude akusticky, skladby tak budou hrané v různých úpravách.


Sám zpěvák již avizoval, že půjde o průřez celou jeho diskografií, včetně několika starších skladeb, které jsou známé ještě z jeho působení v Ready Kirken. Dojde i na skladby, které ještě nikdy naživo kapela nezahrála. Zaznít by měly i novinky jako Slunce nebo Vzducholoď z poslední řadové desky Den. Premiéru by měla mít také jedna nová skladba.

 

Poslední deska zaznamenala obrovský úspěch a vzešly z ní hity jako Zakázané uvolnění, Ráno, Duše do vesmíru nebo Sněhulák. Hrůza pak byl úspěšný i na letošním předávání cen Anděl, kde získal sošku pro nejlepšího zpěváka a nejhranější skladbu.

 

Turné bude čítat 16 zástávek a začne 14. října v Mladé Boleslavi ve zdejším Muzeu Škoda, poslední zastávkou je pražské Divadlo Hybernia, kde bude celé turné zakončeno 16. prosince.

 

Lístky jsou již v prodeji v síti Ticketportal.

 

Turné Michala Hrůzy - Hrůza v divadle:

 

14.10. - MLADÁ BOLESLAV - Muzeum Škoda
21.10. - RYCHNOV NAD KNĚŽNOU - Pelclovo divadlo
22.10. - CHRUDIM - Divadlo K. Pippicha
30.10. - PRACHATICE - Městské divadlo
04.11. - NÁCHOD - Městské divadlo Dr. Josefa Čížka
06.11. - ZÁBŘEH NA MORAVĚ - Divadelní sál KD
07.11. - LITOVEL - Záložna - Divadelní sál
12.11. - BRNO - Sono centrum
16.11. - ČESKÁ LÍPA - Jiráskovo divadlo
19.11. - OLOMOUC - RCO - Sál Pegasus
20.11. - TŘINEC - DK - Divadelní sál
21.11. - TŘEBÍČ - Divadlo pasáž
26.11. - KLATOVY - Stálá divadelní scéna
02.12. - DOMAŽLICE - Divadelní sál KD
03.12. - SOKOLOV - Městské divadlo
16.12. - PRAHA - Divadlo Hybernia

 

Autor: Ondra Kocáb, Hudebniknihovna.cz



Autor: Addla - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.