MANOWAR - legenda se vrací do ČR!

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 07. 12. 2015

Kapela Manowar neodmyslitelně patří k základním stavebním kamenům a průkopníkům heavy metalu. Svou hudební kariéru postavili na oddanosti žánru a nezaměnitelné skladbě svých písní. Kapela získala nespočet ocenění, absolvovala jako headliner více než 35 světových turné a zahrála si na těch nejvýznamějších světových metalových festivalech. Manowar se mohou pyšnit neobyčejnou oddaností svých fanoušků, kterým jako poděkování natočili v roce 2009 baladu Father z alba Thunder In The Sky v 18 jazycích. V roce 2012 Manowar natočili své již dvanácté studiové album s názvem The Lord Of Steel, které bylo v recenzích označováno jako "brutální a nespoutané". Zatím posledním vydaným počinem Manowaru bylo 2 CD Kings Of Metal MMXIV Silver Edition z roku 2014 se zbrusu novými nahrávkami legendárního alba Kings Of Metal a spoustou dalších obrazových a multimediálních vychytávek.


 Termíny koncertů:

14.1. Ostrava

15.1. Brno

19.1. Praha

20.1. Praha

 

 



Autor: Lukáš Vinter - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.