Zimní LUNOc v Praze!

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 21. 12. 2015

Festival Lunoc, tradičně pořádaný v jihomoravských Přibicích, se přesouvá do Prahy. Minifestival, který každoročně hostí několikero zpřátelených kapel, letos na pódiu přivítá kapely Piano, Holden Caulfield, nebo teepee.


 Hlavní hvězdou večera pak bude kapela Luno, která se po dlouhé době představí s elektrickým setem, nebo třeba kapela The Radio$tars, která po dvou letech předvede svůj několikátý comeback. Tradiční rodinná atmosféra festivalu, přináší každoročně příjemné zážitky publiku zpod Brna. V Praze to jistě nebude jiné, zvlášť uvážíme-li, že se večer koná v těsné blízkosti Vánoc.

 

23.23 The Radiostars
22.22 Luno
21.21 Holden Caulfield
20.20 Piano
19.39 Teepee

 



Autor: Pája Hartmanová - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.