TZ: Metalcoroví CROSSFAITH (JP) se vrací do Prahy

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Po bezmála dvou letech se do Česka vrací nejpopulárnější metalcorová kapela ze země vycházejícího slunce. Japonští Crossfaith, kteří naposledy vyprodali Chapeau Rouge, zavítají opět do Prahy – tentokrát do Rock Café, 9. března 2016. Vstupenky jsou k dostání na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 390 Kč.


Crossfaith toho za poslední dva roky stihli opravdu mnoho. Vrátili se do USA na známé Vans Warped Tour, vystoupili na pódiích největších evropských festivalů a japonské haly s tisícovkami fanoušků objeli hned několikrát. Nedávno vydali zbrusu novou desku XENO, kterou představí i v Praze. Chybět nebudou ani starší kousky jako Monolith, Eclipse nebo cover skladby Omen od kapely The Prodigy.

 

www.fource.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.