TZ: HOLLYWOOD UNDEAD (US) po roce opět v Praze

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Po úspěšném koncertu ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrací jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát vystoupí 2. dubna 2016 ve Foru Karlín. Vstupenky jsou k dostání GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 790 Kč včetně poplatků.


Hollywood Undead vznikli v roce 2005 v Los Angeles a po nahrání prvního alba Swan Songs následovalo turné s tehdy ještě neobjeveným Skrillexem. Kapela se postupem času vyšvihla na přední příčky hudebních žebříčků a neunikla ani srovnání s takovými matadory jako jsou Linkin Park nebo Black Sabbath. Jejich dlouho očekávaná čtvrtá studiová deska Day of the Dead vyšla letos v březnu a slibuje opět neopakovatelný hudební zážitek.

Společně s Hollywood Undead zahraje týž večer také speciální host, death metalová skupina Attila. Jsou známí tím, že si s notnou dávkou sebeironie vytvořili vlastní podžánr, příhodně nazvaný “Party Death Metal”. Své bouřlivé songy záměrně doprovází naprosto absurdními texty a strhávají fanoušky do divokého řádění.

 

www.fource.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.