TZ: Amsterdamští podvodníci Detroit Swindle poprvé v ČR

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Do ROXY poprvé přijíždí amsterdamské Djské a producentské duo Detroit Swindle. Zjistíš, proč jsou teď jedním z nejvíce skloňovaných jmen současné klubové scény. Čeká tě deephouse ochucený těmi nejméně očekávanými ingrediencemi. Které to jsou?


Lars a Maarten to spolu dali dohromady v roce 2011. Spojila je fascinace odkazem detroitské hudební scény. Ta byla místem, kde se v šedesátkách a sedmdesátkách odehrávalo vše podstatné v soulu i elektronice. Proto Detroit. A proč Swindle (česky podvod)? Protože kluci to všechno tak trochu obrací po svém a dávají tomu hudební náboj nasáklý evropskou taneční scénou. Propojují house se soulem a funkem takovým způsobem, že je to pořád ještě klubová hudba. Jejich sety jsou energické a deephousové linky jsou protkané groovy atmosférou.

Za čtyři roky existence už stihli založit úspěšný label Heist Recordings, vydat několik oceňovaných EP, velet jedné z největších amsterdamských klubových nocí The Grate Escape ve Studiu 80 a obrážet světové festivaly.

Detroit Swindle je přesné to jméno, které patří do seznamu „must see“. Přijď si je odškrtnout 26. února do ROXY.


DETROIT SWINDLE (Amsterdam, NL)
26. 2. 2016

Start: 22:00
Support djs: TBA
Event: www.facebook.com/events/1524922274488655

Předprodej/Presale: 200czk + popl./+fee
- V Café NoD za 210
- Goout: https://goout.cz/cs/listky/detroit-swindle/eti/


https://soundcloud.com/detroitswindle
http://www.roxy.cz
 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.