TZ: Německá dvojka Andhim přijede v březnu poprvé do ČR

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Léto se vrací do ROXY! Nachystejte sluneční brýle, pozitivní vibez a připravte se na nálož nejkvalitnější „super house music“ v podání německé dvojice Andhim. Simon And Tobias patří v současnosti mezi nejosobitější hudební projekty a 4. března poprvé představí pražskému publiku svou směs aktuální house music říznuté soulem a špetkou berlínské atmosféry.


Těžko si dokážete představit bizarnější místo k seznámení než soutěž v pojídání párků. Právě tam se v roce 2010 Simon and Tobias dali dohromady a toto jedinečné setkání dalo vzniknout „boy bandu“ Andhim. Oba měli před setkáním za sebou bohatou djskou kariéru jako oceňovaní turntablisti (Tobias je několikanásobný DMC Champion) a bylo jasné, kterým směrem se vydají.


Andhim sami nazývají svůj osobitý styl Super House a neskrývají, že jejich hlavním smyslem je lidi bavit. Rok po prvním singlu Beaver se Andhim vyšvihli do TOP 10 Newcomers časopisu Raveline a v průběhu pár let následovala smršt úspěšných tracků jako Hausch nebo Reeves (feat. Super Flu). Kolínsko-berlínská dvojice se nebojí ani tvorby klipů, ve kterých často vystupují viz Melte nebo Boy Boy Boy. Vtipná videa jsou i typická pro jejich netradiční online prezentaci a komunikaci s fanoušky.


Andhim boys poprvé v ČR a byla by chyba nebýt u toho.

4. 3. 2015, open 22:00
Andhim (Get Physical/Monaberry, DE) @ ROXY
Support: TBA


Vstupenky/Tickets:  290 czk + popl./fee;
V Café NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price – 300 czk
GoOut: https://goout.cz/cs/listky/andhim/yvi/
Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920903



www.facebook.com/andhimmusic
www.roxy.cz

 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.