TZ: #Sziget2016 začíná plnit program a jde na to zostra

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Již po dvacáté čtvrté zve festival Sziget do svého ostrovního areálu v centru Budapešti všechny fanoušky hudby, umění a otevřeně smýšlející lidi z celého světa. Na konci listopadu velmi úspěšně odstartoval předprodej, kdy se prodalo více než 25 % dostupných permanentek. Nyní navíc ohlašuje první jména programu a další budou brzy přibývat. Sziget se koná 10.-17. srpna 2016.


Více než 25% permanentek na Sziget 2016 bylo prodáno během speciální 24 hodinové zahajovací kampaně předprodeje. A tak to vypadá, že úspěchy posledních let budou pokračovat. V roce 2015 se zúčastnilo festivalu Sziget (vítěz ceny Best European Major Festival za ročníky 2014 a 2011) celkem 441 000 Szigeťanů z více než 95 zemí a tím se Sziget řadí mezi nejvíce multikulturní festivaly na světě. Nyní začíná oznamování prvních jmen ze stovek položek programu, které budou ohlášeny v příštích měsících.  Osm jmen reprezentuje různé žánry a naznačuje, že i v roce 2016 bude hudební line-up pestrý, tak, jak to umí jen Sziget.

První oznámená jména  (v abecedním pořadí) :


Bring Me The Horizon


John Newman


Kodaline


M83



Naughty Boy


Parov Stelar


Sigúr Ros



Chcete-li pocítit skutečnou atmosféru Szigetu, podívejte se na oficiální aftermovie shrnující sedm neuvěřitelných dní ročníku 2015:

 


 


Vstupenky a informace: www.szigetfestival.cz
Vstupenky: www.szigetfestival.cz/tickets

 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.