Cimbálová muzika Dušana Kotlára opět potěší.

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 30. 05. 2016

Úvod nedělního programu Hejnických slavností 3. července potěší, protože jsme připravili vystoupení Cimbálové muziky Dušana Kotlára.


Úvod nedělního programu Hejnických slavností 3. července potěší, protože jsme připravili vystoupení Cimbálové muziky Dušana Kotlára. Toto hudební uskupení se tak po několika letech do Hejnic vrací a ukáže svoje umění na poli různých hudebních žánrů. Takže když budou ještě účastníci sobotní noci vyspávat, tak cimbál jim otevře oči. Neděle v 11 hodin bude patřit nejen čardáši.

Autor: Dušan Kotlár

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.