Underground Comedy v Muzeu Grévin - Ostře a vtipně o slavných rodičích a dětech!

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 16. 06. 2016

Humor, který si nebere servítky, originální prostředí a parta komiků, která nezná slovo tabu. Uskupení Underground Comedy a její stand-up se vrací na kulturní scénu kavárny muzea Grévin již počtvrté a to 20. června 2016 od 19.30 h. Tentokrát se vše bude točit kolem tématu „Slavní rodiče a děti“. Proto si ostřílení komici také pozvali velmi speciálního hosta, blogera roku 2015 Dominika Landsmana, známého z blogu Deníček moderního fotra.


Nablýskané lobby a kavárna Muzea Grévin, hosté sedí u stolků, popíjejí a baví se. V pozadí hraje živá jazzová kapela. Publikum nažhavené na stand-up show v podání Undegroud Comedy. Taková atmosféra čeká na členy uskupení Jiřího Jakima, Tigrana Hovakimyana a Jitky Říčařové. Večerem provede Tomáš Plhoň. Dominik Landsman se podělí o zážitky ze života otce na rodičovské dovolené Ve večerních hodinách se Grévin, světoznámé muzeum voskových figurín, mění v kulturní scénu, která nabízí žánrová představení.


Pokud jste tedy ještě nezažili pravou stand-up comedy na vlastní kůži, neváhejte a přijďte v pondělí 20. června v 19.30 h do Grévinu, kde na Vás budou čekat komici s živým jazzovým doprovodem, plný bar a především skvělá atmosféra. Muzeum samotné má ve své sbírce sochy spousty slavných rodičů jako třeba Angelinu Jolie a Brada Pitta, ale i dětí, například zázračné dítě Wolfganga Amadea Mozarta.


Underground Comedy se vyznačuje humorem doslova bez hranic. Dokáží si udělat legraci prakticky z čehokoliv, včetně sebe a svůj humor rozhodně neomezují na politicky a společensky korektní témata. Jejich styl vychází z varietních představení, jež se začala objevovat na přelomu 18. a 19. století v Anglii. Žánr se postupně vyvíjel až do dnešní podoby, kdy vtipy a humorné skeče vystřídal satirický humor. Drtivá většina představení je dnes v podání one-man show, kdy komik stojí sám před publikem a baví ho jen za pomoci mikrofonu. Účinkující vystoupením navíc vyjadřuje své názory a vlastní pohled na svět. Stand-up humor se tak zařadil mezi intelektuální zábavu, která má mnohdy společenský přesah. V zahraničí dokonce nejúspěšnější stand-up projekty poráží ve sledovanosti hlavní večerní zprávy.


Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji sítě TicketPro nebo na pokladně muzea Grévin v Celetné ulici, objednávat lze i prostřednictvím internetu zde:
http://www.ticketpro.cz/jnp/divadlo/talk-show/1853831-underground-comedy-v-muzeu-grevin.html



Autor: HAVAS PR

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.