Primárius na výstavě

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 13. 10. 2016

SVÁTEK JABLKA s cimbálovkou Dušana Kotlára


Obecní úřad Pěnčín, Spolek zahrádkářů v Pěnčíně, Myslivecké sdružení Hlubočice Pěnčín, ZO ČSV Sychrov, Svaz chovatelů okrasného ptactva Turnov Vás srdečně zvou ve dnech 27. – 30. října 2016 do Kulturního domu v Pěnčíně, každý den od 9 do 18 hodin na 16. ročník výstavy „SVÁTEK JABLKA“. „Na výstavě jsou k vidění tisíce jablek desítek odrůd. Pěnčínsko je v tomto směru opravdu vyhlášeným regionem, v nedalekých Střížovicích je dokonce i výzkumný ústav Akademie věd České republiky, kde byly vyšlechtěny známé odrůdy, jako je šampion nebo rubín. Výstava je nejreprezentativnějších výstav svého druhu nejen v kraji, ale i v České republice za podpory Libereckého kraje a Regionální agrární rady Libereckého kraje. V sobotu 29. října od 15:00 hod. koncert Cimbálové muziky Dušana Kotlára s malým houslovým virtuózem Milanem. http://www.pencin-obec.cz

Autor: Nový Libor

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.