Slet princezen na Chateau Mcely

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 11. 09. 2009

Slet princezen na Chateau Mcely – splněný sen malých princezen a princů se uskuteční oprodlouženém podzimním víkendu od pátku 25. do pondělí 28. září.


 Slet princezen na Chateau Mcely – splněný sen malých princezen a princů

Chateau Mcely, bývalé venkovské sídlo aristokratické rodiny Thurn-Taxisů, necelou hodinu od Prahy ve směru na Mladou Boleslav, je vyhlášenou pohostinnou oázou klidu a odpočinku. Dokáží tady splnit mnohá přání svých klientů, včetně těch nejtajnějších snů malých princů a princezen. Právě jim, a samozřejmě i jejich rodičům, bude Chateau Mcely patřit v průběhu prodlouženého podzimního víkendu od pátku 25. do pondělí 28. září. Uskuteční se tady druhý ročník oblíbené venkovní dětské slavnosti Slet princezen.
 
Na děti čeká například taneční lekce a následný dětský bál v zámeckém parku, zdobení tradičního mcelského perníku se zdejším cukrářským mistrem, promítání pohádek, spousta her a zábavy, rodinné projížďky v pohádkovém kočáře nebo pěvecké vystoupení chráněnců z domova Zahrada na Kladně, na jehož konto ostatně půjde i část výtěžku z ubytování a dobrovolné příspěvky. Nebude chybět exkluzivní módní přehlídka pohádkové kolekce dětského oblečení značky Kenzo obchodu Au pays des mimis.
 
\"Slet
 
Spolupořadatelem oblíbené akce je cukrárna herečky Aňi Geislerové „Snídejte šampaňské“, takže v dětském sladkém koutku na zámeckém pátiu zaručeně nebudou chybět lahodné dobroty z její nabídky.
 
\"\"
 
Rodiny s dětmi jsou na Chateau Mcely vítány po celý rok, takže zámecké komnaty, zdejší prvotřídní služby (včetně hlídání dětí či speciální relaxační masáže pro nejmenší hosty v nabídce zdejších lázní) i menu zámecké restaurace Piano Nobile vychází vstříc jejich potřebám. Přijeďte prožít nezapomenutelný víkend se svými dětmi, nechte je na Chateau Mcely snít pohádkový sen plný princů a princezen.
 
Podrobné informace najdete v přiloženém programu.
 
 
KONTAKTY
 
Oficiální stránka firmy Chateau Mcely:www.chateaumcely.com
 
Mediální servis:
2media.cz, s.r.o., www.2media.cz
 
 

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.