LADRONKAFEST

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 11. 09. 2009

Ladronkafest je akce pro všechny, kdo chtějí své volno strávit aktivně. Letošní 8. ročník festivalu se koná v sobotu 19. září od 11 do 22 hodin. Pořadatel Městská část Praha 6 tak představuje volný čas jako bohaté menu aktivit a možností pro holky, kluky i rodiče. V parku Ladronka bude přichystaná pěkná podívaná, sport, adrenalin, výtvarné dílny, workshopy, muzika, soutěže, tanec i móda. Vše zdarma a k vyzkoušení! Celým dnem provádí moderátorka Lenny Trčková a herecJirka Mádl. A navíc na Ladronkafestu můžete ochutnávat neobvyklé pochoutky.


 

LADRONKAFEST
 
Termín: 19. 9. 2009 od 11:00 do 22:00
Místo: park u usedlosti Ladronka (Břevnovská pláň), Praha 6
Pořadatel: Městská část Praha 6
Generální partner:ČEZ
Partner: Hlavní město Praha
 
Ladronkafest je akce pro všechny, kdo chtějí své volno strávit aktivně. Letošní 8. ročník festivalu se koná v sobotu 19. září od 11 do 22 hodin. Pořadatel Městská část Praha 6 tak představuje volný čas jako bohaté menu aktivit a možností pro holky, kluky i rodiče. V parku Ladronka bude přichystaná pěkná podívaná, sport, adrenalin, výtvarné dílny, workshopy, muzika, soutěže, tanec i móda. Vše zdarma a k vyzkoušení! Celým dnem provádí moderátorka Lenny Trčková a herecJirka Mádl. A navíc na Ladronkafestu můžete ochutnávat neobvyklé pochoutky.
 
„Ladronkafest je již tradiční a výjimečný městský festival. Připravuje přehlídku možností, jimiž lze obohatit svůj volný čas. Každý návštěvník zde může objevit nebo předvést svůj talent, seznámit se se zajímavými lidmi a skvěle se bavit,“ zve starosta Městské části Praha 6 Tomáš Chalupa.
 
Přijďte do parku na Ladronku! Nepochybně si odnesete spoustu zážitků. Můžete obdivovat exhibice na U rampě, nebo se přihlásit ke kitesport school. Kdo ještě nezkoušel jízdu na freebordu, přišel o slušnou dávku adrenalinu v krvi. Můžete si půjčit brusle a projíždět se po parku. Nebo si zahrát americký fotbal a rugby. Zaházet si s frisbee nebo vyzkoušet, co umí takové yoyo. Pro bojovníky připravujeme přehlídku bojových umění a juda. Tanečně bojové umění capoeira strhne i nesmělé přihlížející. Pokud rádi překonáváte překážky, je pro vás přichystán parkour. Anebo si vyzkoušejte sporty nanečisto na trenažéru Nintendo. Do všech aktivit vás zasvětí znalci v oboru. Patronem sportovního programu není nikdo jiný než Michal Novotný, mistr snowboardcrossu!
 
Na tvůrčí část programu nám dohlíží režisér Jakub Kohák. Pro zájemce se najdou výtvarné dílny a malování keramiky. Můžete se vydat na cestu do tajů východní i západní filosofie, zkusit si rozvíjení schopností ovládat sebe sama či zážitkový workshop. Svou činnost představí řada neziskovek a k zahození není ani lekce první pomoci u dobrovolných záchranářů.
 
Soutěže probíhají nejen před festivalem na webu akce www.ladronkafest.cz, ale hlavně během Ladronkafestu. Zúčastnit se může každý. Stačí například poslat fotku do fotosoutěže a můžete vyhrát výlet do ciziny jen to cvakne. Pokud jste hudební talenti, zúčastněte se soutěže studentských kapel nebo si poslechněte beatbox battle. Hudební program vyvrcholí s The Tap Tap a Karolínou Ruppert. V bohatém programu se nemůžete ztratit. Celým dnem vás provedou Lenny Trčková, moderátorka pořadů na Óčku, a herec Jirka Mádl.
 
Počítáme i s tím, že vám pěkně vyhládne! Připravíme pro vás pochoutky netradiční kuchyně, takže na oběd doma zapomeňte. Jídlo a pití pro vegetariány i masožravce servírujeme celý den. Když na vás padne únava, můžete nabrat dech a energii v odpočinkové zóně. Program nabízí mnoho zábavy i bez alkoholu. Na Ladronkafest vás zve Městská část Praha 6 - ví, jak se slušně bavit.
 
Veškeré informace, program, anotace k aktivitám, soutěže, novinky a fotky najdete na naší adrese:
 
 
Pro více informací:
Lucie Šplíchalová, MVP agency
e-mail: lucie.splichalova@mvp.cz
 
 
 

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.