Dividlo představuje: „Vlak se rozjíždí … „

Typ článku: Divadlo a programy

Datum vložení: 26. 03. 2010

Proč sedět pořád doma „na zadku“, když je jaro po dlouhé a tuhé zimě konečně tady a s ním i očekávaný doprovodný program Majálesu OU 2010. Pokud se chystáte některou z chystaných akcí navštívit, určitě nesmíte vynechat první majálesovou akci, kterou bude kabaretní vystoupení známé ostravské divadelní skupiny Dividlo s více než příznačným názvem „Vlak se rozjíždí …“.


Proč sedět pořád doma „na zadku“, když je jaro po dlouhé a tuhé zimě konečně tady a s ním i očekávaný doprovodný program Majálesu OU 2010. Pokud se chystáte některou z chystaných akcí navštívit, určitě nesmíte vynechat první majálesovou akci, kterou bude kabaretní  vystoupení známé ostravské divadelní skupiny Dividlo s více než příznačným názvem „Vlak se rozjíždí …“. A kdy vám tedy Dividlo zvedne náladu? Představení proběhne v pondělí 26.3. v 19:00 v Komorní scéně Aréna. Se vstupem si nedělejte starosti, je zcela zdarma!

A o čem kabaret bude? Jde o autorskou kabaretní hru, která vznikla na tradičním letním „dividelním“ workshopu na Slezskoostravském hradě. Děj se odehrává v Německu 30.let v malebné bezejmenné vesničce, na opuštěné vlakové stanici …  Odkryje se vám nečekaný příběh, co vše se může stát, když výpravčí ztratí rozum a expres zažije nečekanou poruchu… Cesta do Drážďan se náhle nepředvídatelně změní... Co vše zažije patnáct nešťastných cestujících, kteří by se velice rádi dostali do cílové stanice?

O Dividlu

Tento soubor vznikl již v roce 1986 a má za sebou nesmazatelnou historii originálních divadelních kousků. O jejich kvalitách mimo jiné hovoří také úspěšná tříletá spolupráce na kulturním doprovodném programu Majálesu OU. 

Jste tedy srdečně zváni, neváhejte a vezměte s sebou své známé. Společně se kulturně naladíme na tu správnou jarní strunu a za pomocí Dividla rozjedeme měsíční kolotoč akcí! Majáles OU 2010 startuje plnou parou vpřed!!!



Autor: Ondřej Míšek

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.