Take Control

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 11. 09. 2009

Po plodném festivalovém létě se o slovo opět hlásí nejoblíbenější drum and bassová klubovka. Take Control v Abatonu slibuje na pátek 25. září pořádně ostrou zlomenou jízdu – do Prahy přiletí DJ z holandského trojlístku Black Sun Empire.


 název akce: Take Control

datum a start: 25. 9. 2009, 22:00

místo: Praha, Abaton

vstup: 140 Kč v předprodeji / 190 Kč na místě

 

drum and bass stage DJs:

 

Black Sun Empire (NL) (www.myspace.com/blacksunempire)

Morebeat (Dvoika.Troika)
Pixie (Tele2Beatz)
Beast 67 (Drumandbass.cz)
Bifidus Aktif (Shadowbox)

 

electro house / breakbeat stage DJs:

 

Dave (Substance-D)
Duff (Substance-D)

Tamagotchi (Substance-D)

Eddrum (Neurokyme)

Ti v roce 2002 úspěšně navázali na odkaz legendárních tech stepových učitelů a přinesli nový, zajímavý sound, inspirovaný sci-fi atmosférou - vesmírnými dálkami obzvláště. Po startu na labelu DSCI4 zakládají vlastní, stejnojmenný a velmi rychle se zabydlují v setech všech DJů. Alba Driving Insane, Cruel and Unusual i kompilace Endangered Species sklízí úspěch a kolaborace se jmény jako Noisia nebo State of Mind jejich slávu jen umocňují. Momentálně jsou v kurzu i díky dubstepovým kouskům, na něž se před časem s velkým nasazením vrhli.

 

Velmi blízko k Black Sun Empire má i hlavní domácí host, Ibogain, z jablunkovského projektu Morebeat. Tvorba této dvojice v poslední době čím dál více uchvacuje zahraniční labely, kromě holandského Citrusu se momentálně vyznamenali i releasem na americkém vydavatelství Spun.

 

Na provětrání tvrdších placek se dále těší Pixie z Tele2Beatz, Beast 67 z Drumandbass.cz i Bifidus Aktif ze Shadowboxu. Druhá stage nabídne electro house a breakbeat od trojky Dave, Duff a Tamagotchi, známé též pod hlavičkou Substance-D; asistovat jim bude ještě Eddrum z Neurokyme.

 

Vstupenky zakoupíte již nyní v předprodejní síti Ticketstream za cenu 140 Kč (plus poplatky), na místě za ně zaplatíte 190 Kč. Více informací o akci můžete nalézt na www.takecontrol.cz.



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.