Večer v duchu orientu: Belly-Bolly Party

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 16. 09. 2009

Netradiční večer s ukázkami břišních tanců s názvem Belly-Bolly Party se uskuteční v sobotu 19. 9. 2009 od 20:30 hod v music baru Tři Opice ve Vsetíně.


Během večera se mohou příznivci krásných ženských těl a ladných pohybů těšit na několik druhů tanečních orientálních vystoupení. S ukázkou orientálního tance vystoupí vsetínská orientální taneční skupina Kirké a také pořádající tanečnice Šarel. Skupina Abhay Bandar představí bollywoodský tanec a Vendulka Uhýrková předvede klasický indický tanec a bollywood.


Návštěvníci mohou v tanečních ukázkách přivonět k dálkám orientu a sami zhodnotit, co vše se dá naučit... Všichni návštěvníci se mohou veselit až do bílého rána a zájemci o rezervaci místa mohou své závazné rezervace hlásit na telefonním čísle pořadatelů: 737 11 23 87.

 

 

Pořadatelem akce je orientální tanečnice a lektorka Šarel a skupina Abhay Bandar, vstupné je dobrovolné!

 

 

-pd-

 

 

Zdroj: pořadatelé - orientální tanečnice a lektorka Šarel a skupina Abhay Bandar
 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.