Ladronka fest

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 16. 09. 2009

O tom, že trávit volný čas zevlováním je hřích, svědčí pestrost programu Ladronkafestu, který letos již po osmé pořádá Městská část Praha 6.


Festival nabízí výběr z nejrůznějších sportovních aktivit, které si mohou sami návštěvníci vyzkoušet. Na podiu budou probíhat sportovní exhibice, taneční vystoupení nebo koncerty studentských kapel. Představí se mnoho výtvarných dílen a zážitkových workshopů. Soutěže, hry, relax a také netradiční občerstvení nabízí Ladronkafest po celý sobotní den, který vyvrcholí po osmé hodině koncertem kapely The Tap Tap s Karolínou Ruppert a beatboxerem Jonášem Mlejnkem. Vstup je zdarma.

 

Program na Ladronkafestu zahájí moderátoři LENNY TRČKOVÁ a JIRKA MÁDL spolu s beatboxerem JONÁŠEM MLEJNKEM již v 11 hodin. Spustí tak nezadržitelnou vlnu podívané, zábavy a zážitků. Návštěvníci si mohou vybírat ze sportovních aktivit, které se postupně představí i na exhibičním podiu. V nabídce je florbal, taekwondo, sportovní šerm, freebording, judo, capoeira, bikes, rugby, frisbee, parkour, kiteboard, lacrosse, bojová umění, yoyo nebo americký fotbal. Na U RAMPĚ předvedou ti nejlepší borci v republice nebezpečné triky na všem, co má kola nebo kolečka. Sportovní exhibice můžete buď obdivovat, nebo si každou z nich sami vyzkoušet. Jednotlivé sportovní oddíly vás rádi zasvětí do svého umění na svých stanovištích. Kromě toho budete jako účastníci sportovního programu pod patronací mistra snowboardcrossu MICHALA NOVOTNÉHO.

 

Sportovní klání a exhibice budou střídat energická taneční vystoupení skupin Primavera a Fantasy Dance či módní přehlídka kreativních šatů ZŠ Petřiny. Až do 17 hodin nás každou hodinu rozparádí vystoupení jedné skupiny vybrané v rámci soutěže studentských kapel. Soutěž uvádí MICHAL MALÁTNÝ, frontman kapely Chinaski! Pokud jste se do soutěže nestihli přihlásit, můžete začít hned trénovat. Třeba v DJské a beat-boxové dílně spolu s break-beatovou formací Opatov Bboys.

 

Sekci výtvarnou i s workshopy zaštiťuje režisér JAKUB KOHÁK. I tato část programu je barvitá. Můžete si zkusit malovat na keramiku, papír i jiné materiály, ale také poznat, co znamená zážitková kresba. Neposednější umělci mohou dát průchod svému talentu se skupinou scénického tance nebo si půjčit brusle a vydat se na objížďku parkem. Dobrovolní záchranáři naučí zvídavá dítka první pomoci, zajímavé bude také vyzkoušet si, jak vnímají svět nevidomí lidé. Nebudou chybět ani prezentace neziskových organizací a prodej výrobků z chráněných dílen.

 

Kdo nelení a zúčastní se soutěže NEZEVLUJ A VYHRAJ KOLO S EVROPOU 2, má velkou šanci odjet z Ladronkafestu na kole! Za účast v jednotlivých aktivitách sbírají návštěvníci body, ten kdo jich nasbírá nejvíc, postupuje do večerního slosování o trackové kolo firmy Author. Festival počítá i s méně aktivními návštěvníky, pro které má nachystanou soutěž TIPUJ A VYHRAJ opět o skvělé ceny. Radost z výhry i z aktivně stráveného dne zhudební před soumrakem kapela THE TAP TAP, s kterou si zazpívá KAROLÍNA RUPPERT. Se svými beaty s nimi bude boxovat BEATBOXER JONÁŠ MLEJNEK.

Veškeré informace, program, anotace k aktivitám, soutěže, novinky a fotky najdete na naší adrese:
www.ladronkafest.cz
---
Lucie Šplíchalová
PR Ladronkafest 2009
MVP agency s.r.o.
events ~ promotion ~ production
Velvarská 1623/51 ~ 160 00 Praha 6
gsm +420 604 150 078

e-mail: lucie.splichalova@mvp.cz
tel: +420 233 350 378 ~ fax +420 224 321 373
web: www.mvp.cz/agency



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.