D Smack U Promotion a Lucerna Music Bar

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 01. 10. 2009

Biffy Clyro pojedou jako support Muse, jejich pražský koncert se přesouvá na příští rok


D Smack U Promotion a Lucerna Music Bar


Skotská rocková kapela Biffy Clyro, která plánovala vystoupit 2.prosince v pražském Lucerna Music Baru, oznámila na svých internetových stránkách, že se zúčastní 14 evropských koncertů britských hvězd Muse v roli jejich předskokanů, k čemuž jim upřímně gratulujeme. Z tohoto důvodu upravili též kalendář jejich vlastního turné, kterým chtějí podpořit své letošní album Revolution a z kalendáře tak vypadl i jejich letošní pražský koncert.

 

Ten se uskuteční v náhradním termínu v roce 2010, který oznámíme po dokončení jednání o přesném datu.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnostni pro náhradní koncert, v případě potřeby je však možné je vrátit v místě zakoupení.

Více info na:

www.myspace.com/biffyclyro
www.biffyclyro.com
www.musicbar.cz
www.dsmacku.com
www.myspace.com/dsmackupromotion
 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.