Anketa s DJs k Take Control: Substance-D & Eddrum

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 01. 10. 2009

Většina z vás se v pátek 25. září přijde do Abatonu podívat na Black Sun Empire, bylo by však smutné, pokud byste po zavítání na druhou stage akce Take Control nevěděli, kdo na ní vlastně hraje. Proto si krátce představme trojici Substance-D a Eddruma; poslouží k tomu krátká a výstižná anketa.


název akce: Take Control
datum a start: 25. 9. 2009, 22:00
místo: Praha, Abaton
vstup: 140 Kč v předprodeji / 190 Kč na místě
drum & bass stage DJs:
Black Sun Empire (NL) (www.myspace.com/blacksunempire)
Morebeat (Dvoika.Troika)
Pixie (Tele2Beatz)
Beast 67 (Drumandbass.cz)
Bifidus Aktif (Shadowbox)
electro house / breakbeat stage DJs:
Dave (Substance-D)
Duff (Substance-D)
Tamagotchi (Substance-D)
Eddrum (Neurokyme)


Co od vás můžeme čekat na Take Control? Jaké styly a interpreti vás nejvíce baví?

Tamagotchi: Ten nejdivočejší mix electro-fidgeto-dirty-disco-housu. Poslední dobou mě baví fidget house a jeho kombinace s basslinem s občasnou dávkou grimme rapu, například Crookers.
Dave: Převážně electro breaks & house, bassline, občas i nějaké to to dirty disco... V poslední době mě ale taky baví hlavně fidget – a i ten ode mě nejvíc na Take Control uslyšíte – má to grády, pořádný wobble basy a je to správně ulítlý. Mezi oblíbené interprety řadím Mightyfoolz, Crookers, AC Slater, Fukkk Offf, Popof, General Midi, Aquasky, Calvetron atd..
Eddrum: Já se v tanečním stylu neomezuju, zahraju jak electro house, breaky, house nebo třeba minimal. Vidím to na svěží taneční set...
Duff: Jak bych to řekl...? Expect the unexpected! :) Kdybych měl vyjmenovat vše, tak by to bylo na dlouho, ale v poslední době hlavně techfunk, dirty, minimal, electro a fidget house a v neposlední řadě i breaky. Mezi mé neoblíbenější interprety patří Faar Too Loud, Elektrix a třeba 4Kuba.
Jaký je vůbec váš vztah k drum & bassu?

Eddrum: Donedávna jsem drum & bassem žil, ale jak stárnu, tak ten zájem pomalu opadá...
Duff: Drum & bass mám rád a pokud se naskytne příležitost, rád si ho i zahraju na párty.
Tamagotchi: Nikdy jsem nebyl velkým příznivcem: je to na mě moc temný, zběsilý a poslední dobou i zlý :)
Dave: Určitě kladný, rád si ho i zahraju, pokud je možnost, ale dávám spíš přednost pomalejším beatům.
Máte rádi Black Sun Empire? Půjdete si je alespoň na chvíli poslechnout?

Dave:
Black Sun Empire jsou moji oblíbenci, co se drum & bassu týče, takže si určitě poslechnu celý set!
Duff:
OdBlack Sun Empire mám i pár desek, tak že si taky rád poslechnu.
Tamagotchi:
Popravdě mi moc neříkají, ale proč ne..
Eddrum: Mám je moc rád, jednou jsem na nich byl v Olomouci – fajnová party, týpek od nich byl jako člověk maximálně v pohodě, takže pokud nebudu hrát zrovna dole, půjdu si rozhodně poslechnout...
 
Take Control se odehraje v pátek 25. září v pražském Abatonu a jako hlavní hvězda na ní zahraje DJ z holandského drum & bassového projektu Black Sun Empire. Vstupenky zakoupíte již nyní v předprodejní síti Ticketstream za cenu 140 Kč (plus poplatky), na místě za ně zaplatíte 190 Kč. Více informací o akci můžete nalézt na www.takecontrol.cz.


Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.