křest kapely Eastpark

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 07. 10. 2009

8.10, budou křtít hvězdy


 

 

     Retro Music Hall ve Francouzské ulici bude 8. října svědkem křtu nového alba kapely Eastpark. Album Running přiběhnou poslat do světa hvězdy české populární scény – David Koller, a členové kapel Chinaski, Divokej Bill a Čechomor.

 

 
Křest zahájí ve 20:30 premiéra klipu k písni These Days, kterým Eastpark zaútočí na televizní hitparády. Kapela, která možná svým stylem přeplavala český hudební rybník, se představí ve 21:00. Charakteristický drsný hlas zpěváka a spoluzakladatele kapely Pavla Bohatého a kytarové aranže Tomáše Filky doplní bubeník Lukáš Král a baskytarista Jiří Peřina.
 
V roce 2006 kapela představila své první album New Beginning, které si mnozí pletli s originální americkou produkcí. Album vydané u labelu LP Records, který vydává i současnou novinku, zaujalo kromě vynikající angličtiny a textů frontmana Pavla Bohatého také zvukově bohatými kompozicemi moderního rocku, který se odráží od základů klavírních a kytarových rifů. Eastpark zazářili jako kometa a jsou od té doby stálicí na českých koncertních a festivalových pódií.
 
 
Více informací o kapele najdete na www.eastpark.cz.


Autor: Evelína

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.