Aspects of Alice

Podobné akce

Účinkující: V hlavních rolích účinkují: ALENKA: Kateřina Navrátilová / Kristina Lukešová / Lenka Jurošková MÁG: Ondřej Černý / Dušan Cút / Igor Kolva KLAUNKA: Pavel Hejný / Jaroslav Milíček KLAUN: Simona Cendelínová / Tereza Helšusová

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 21. 10. 2012
Ukončení: 21. 10. 2012

Vstupné: 720 Kč

Popis akce

Klasické černodivadelní představení na motivy „ Alenky v říši divů“ od Lewise Carolla. Představení, které svou imaginací, poetikou a dokonalými technickými triky obdivovalo obecenstvo již ve více než třiceti zemích tří kontinentů. Není doslovným jevištním přepisem své předlohy, ale začíná vlastně tam, kde končí Alenka jako malé děvčátko svoji životní cestu. Autor na jevišti umožňuje s pomocí Vaší fantazie Alence projít všechny krásné a sladké okamžiky dospívání, prvních lásek, probouzející se dospělosti , životních poznání, smíchu i pláče, radosti i smutku. To vše na koloritu staré Prahy, jejich architektonických skvostů, její bohaté historie , ale i Prahy - jako křižovatky křesťanské a židovské kultury.

Výtvarné zpracování, velkoplošné projekce, animovaný film, vyrobený speciálně pro toto představení, loutky, unikátní jevištní triky a černodivadelní efekty, klasická hudba ze symfonie Má vlast od Bedřicha Smetany a ze Slovanských tanců od Antonína Dvořáka a Vaše fantazie - to vše se skládá ve výsledný jevištní zážitek, který nelze vidět v žádném jiném divadle.

Účastníci: Autoři: Petr Kratochvíl Scéna a kostýmy: Emma Srncová Hudba: Petr Hapka Režie: Petr Kratochvíl Zvuk a světlo: Julius Knapp

Místo konání: Divadlo se nachází v centru Prahy, na Královské cestě v Karlově ulici

Přesná adresa: Karlova ulice č. 8, 110 00 Praha 1, PALÁC UNITARIA (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Divadlo TaFantastika
WWW pořadatele: http://www.tafantastika.cz/cz/kontakt/kde-nas-najdete.php
Předchozí akce: Aspects of Alice
Následující akce: Aspects of Alice

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!