Život je fajn

Podobné akce

Účinkující: Muž Miroslav Pánek nebo Nikola Navrátil nebo Matěj Merunka Dívka - Smrt Jana Paňková nebo Kateřina Urbanová nebo Lenka Stolařová Dále hrají Viktor Badinka, Roman Bardas, Zuzana Bučková, Petra Doležalová, Barbora Houbová, Nikol Kouklová, Johana Matoušková, Libor Míka, Petr Muric, Lukáš Nemejovský, Vlastimil Nemejovský, Jaroslav Přikryl, Jakub Skála, Markéta Slavíková, Richard Sysel, Tomáš Uher, Michaela Urbanová, Milada Vaňkátová, Kristýna Žebrová, Pavlína Žebrová

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 20. 10. 2012
Ukončení: 20. 10. 2012

Vstupné: 480 Kč

Popis akce

V novém pojetí originálního černého divadla Františka Kratochvíla prožijete s hlavním hrdinou jeden obyčejný den a jeden možná trochu obyčejný život. Představení spojuje několik principů černého divadla v jedno nonverbální představení. Střídá se zde základní trojrozměrné černé divadlo s kresleným divadlem, tanec s pantomimou. Části humorné až groteskní se střídají s poetikou kresleného černého divadla, soudobá taneční čísla alternují s klasickým baletem a vše spojuje herecko pantomimický projev hlavních představitelů. Představení je interaktivní a diváci mají možnost účastnit se představení.

Účastníci: Neomezeno

Místo konání: Černé divadlo Metro

Přesná adresa: Národní třída 25, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Černé divadlo Metro
WWW pořadatele: http://www.divadlometro.cz/
Předchozí akce: Antigona RockOpera
Následující akce: Život je fajn

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!