WOW - Black Light Theater

Podobné akce

Účinkující: Václav Procházka, Michal Lavrovič, Lucie Janíčková, Denisa Šináglová, Tereza Burešová, Rostislav Šrom, Ekaterina Zhigunova, Denisa Procházková, Lenka Vokurková, Jana Vránová, Kateřina Stupecká, Petra Záleská, Petar Petrovič, Peter Dolinajec, Igor Kolva, Palo Kršiak, Eva Kolářová, Petr Holub, Marián Fiedler, David Vojáček, Ivo Hrbáč

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 21. 10. 2012
Ukončení: 21. 10. 2012

Vstupné: 550 kč

Popis akce

Představení právě začíná a krásná hudba napsaná jedním z největších holywoodských skladatelů v podání filharmonického orchestru z Los Angeles Vás chytne za srdce a nepustí. Vítejte ve světě mořských panen, ve světě, v němž příroda dává najevo svou moc a v němž se kytice květů oddávají tanci. Vítejte ve světě beze slov. Ve světě, který vám bude vyprávět univerzální příběh o jednom dítěti.

Diváci jsou v průběhu představení vtaženi zpátky do dětských let a jsou přinuceni ovládnout svůj strach, neboť jen tak jsou schopni dospět až na samotný konec představení. V tomto velkolepém představení, které kombinuje tradiční postupy a novodobé pyrotechnické efekty, dosahuje magie černého divadla (které bylo utvářeno a dozrávalo v Česku) svého vrcholu. Představení je vhodné pro všechny věkové kategorie. Ke konci představení sami snadno pochopíte, proč nese právě název WOW.

Účastníci: Není omezeno

Místo konání: Divadlo Blaník

Přesná adresa: Václavské náměstí 56 Městská část: Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Divadlo Blaník
WWW pořadatele: http://www.divadloblanik.cz
Předchozí akce: Aspects of Alice
Následující akce: WOW - Black Light Theater

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!