WOW Show

Podobné akce

Účinkující: HERO: Václav Procházka, Míla Šturc, David Stránský WITCH: Ekaterina Zhigunova, Lucie Vrbová TRIO: Lucie Janíčková, Šárka Bočková FIRE: Lucie Hromádková, Denisa Procházková LEAF: Jana Vránová, Ivana Sikorová HARMONY: Petra Záleská, Kateřina Stupecká PEACOCK: Igor Kolva, Petr Kříž BLACK MAN 1: Petr Holub, Marian Fiedler BLACK MAN 2: Michal Lavrovič, Roman Malý BLACK MAN 3: David Vojáček, Vojta Budera

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 26. 12. 2012
Ukončení: 26. 12. 2012

Vstupné: 550 Kč

Popis akce

Pokud nahlédneme do hlubin naší duše, setkáme se tam s dítětem, které uvízlo ve spárech vlastního strachu. Představení WOW je vyprávěním univerzálního příběhu o člověku, který se toto dítě ve svém nitru snaží nalézt, a také o cestě kohokoliv z nás, jak překonat strach, který si s sebou neseme již od dětství.

Protagonista příběhu, doprovázený komickou postavou čarodějnice, nahlíží do svého nitra a obchází jednotlivá zákoutí své vlastní duše. V každém zákoutí se mu nabízí magický, snový svět. Tato pozoruhodná místa jsou však opanována strachem, pavoučími sítěmi a obrovitými pavouky.

Protagonista příběhu zachraňuje dítě, které uvízlo v pavoučí síti, avšak je ještě nucen čelit té největší ze všech hrůz - obřím pavoukům, kteří mu hrozí zabitím.

Protagonista příběhu nachází sílu v darech, kterých se mu v průběhu celé jeho cesty dostává. V každém koutu, do kterého zavítá, s novými silami překonává strach a dítě osvobozuje.

Představení „zasévá” do mysli obecenstva myšlenky, které si s sebou divák odnáší zpět do reality.
Krása příběhu tedy nespočívá pouze ve využití barev, tvarů a mnoha překvapivých momentů v průběhu celého představení, ale i způsobu interpretace a intenzitě vzrušení, které může každý z nás v jednotlivých částech představení zažívat.
Velkolepé pětašedesáti minutové představení je určeno pro celou rodinu a vypráví příběh, který je příběhem každého z nás.

Účastníci: Costumer: Zuzana Maternová, Johana Krůfová, Jana Morávková

Místo konání: Divadlo Blaník/Palác Fénix

Přesná adresa: Václavské náměstí 802/56, Praha 1 Česká republika (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Wow Projects s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.wow-show.com/cz/kontakt/
Předchozí akce: WOW Show
Následující akce: ARMIDA

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!