STREET ARENA 2012

Podobné akce

Účinkující: STREET - SKATE - SNOW

Typ akce: Trh a jarmark

Zahájení: 17. 11. 2012
Ukončení: 18. 11. 2012

Vstupné: ZDARMA

Popis akce

Na český trh přichází nový, unikátní veletrh Street Arena, který se uskuteční o víkendu 17. a 18. Listopadu 2012 na pražském Výstavišti v Praze Holešovicích. Street Arena spojuje svět nakupování toho nejlepšího street, skate a snowboard sortimentu s možností zažít atmosféru veletrhu světového formátu zaměřeného na street módu.

Dvoudenní veletrh Street Arena je orientovaný na městkou (street) módu a vybavení určené na skateboard, snowboard a další „boardové“ sporty. Akce se nechala inspirovat podobnými projekty, které vznikly v zahraničí a těší se velké oblibě. Je určen především pro mladé lidi, kteří tvoří jádro zákazníků těchto značek, nicméně akce je otevřená všem zájemcům bez rozdílu věku. Příjemným bonusem pro návštěvníky je i absence vstupného. Vstup do Street Areny je zdarma!

Veletrh Street Arena nabídne dvoudenní maraton nakupování, módních přehlídek, promo akcí a představení nejnovějších trendů. Díky historicky největší koncentraci prodejců, se zde návštěvník může obléct od hlavy až k patě nebo si pořídit sportovní vybavení. Prodejní plocha 1900m² Křižíkova pavilonu zaručuje, že se bude dostatek prostoru nejen pro zásadní značky se svými vybranými produkty, ale i menší a začínající prodejce.

Návštěvníky také čekají exhibice, módní přehlídky, přehlídky vybavení pro "boardové sporty", contesty, občerstvení na barech a jídelních stáncích. Po celou dobu programu budou atmosféru podkreslovat DJs na hlavním pódiu a každodenní maraton nakupování se uzavře afterparty mejdanem.

Buďte u toho, staňte se svědky největší streetstyle události roku!

Sledujte i naší oficiální facebook stránku: www.facebook.com/streetarena

Místo konání: Výstaviště Praha-Holešovice / Pavilon E

Přesná adresa: Areál Výstaviště 67, P.O. BOX 44 170 90 Praha 7 - Holešovice (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Beat Promotion s.r.o.
WWW pořadatele: www.beatpromotion.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!