Oslava 11. narozenin Obchodního centra Plzeň na Rokycanské

Podobné akce

Účinkující: Bek Ofis rapper Coco Jambo feat. Alisha Robert Zatloukal, vítěz televizní soutěže Na Nože! Petr Koukolíček Petr Vejvoda, moderátor rádia Kiss Proton

Typ akce: Festival

Zahájení: 11. 11. 2012
Ukončení: 11. 11. 2012

Vstupné: zdarma

Popis akce

Oslavu zahájí přesně v 11:11 hodin slavnostní otevření Svatomartinského vína a poté už se o slovo přihlásí celá řada přizvaných hostů. O hudební gratulaci se postará skupina Bek Ofis a rapper Coco Jambo feat. Alisha. K narozeninové oslavě patří dobré jídlo. O to nebude nouze díky Robertu Zatloukalovi, vítězi televizní soutěže Na Nože!, a Petru Koukolíčkovi, který nechá nahlédnout do mistrovství molekulární kuchyně a vaření v tekutém dusíku. K jídlu neodmyslitelně patří dobré pití. Sabrage podívanou, ale i víno hostům představí sommeliér David Hudos, jenž prozradí, jaké druhy se hodí ke konkrétním pokrmům. Pro milovníky koktejlů je připravena barmanská show, v rámci které se zákazníci naučí, jak si mohou doma sami namíchat dobrý koktejl. Miroslav Vorlík, mistr v oboru čepování piva, zase předvede zájemcům „školu čepování“ tohoto zlatého moku. Oslavu doplní hry a soutěže pro děti. Programem návštěvníky provede Petr Vejvoda, moderátor rádia Kiss Proton.

Místo konání: Obchodní centrum Plzeň na Rokycanské

Přesná adresa: Rokycanská třída 1424/128, Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Obchodní centrum Plzeň
WWW pořadatele: www.oc-plzen.cz
Předchozí akce: Ben 10 Roadshow
Následující akce: RYBIČKY 48 - Turné 10 let

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!