GOODFELLAS(acoustic-rock´n´roll/Praha,K.Vary)

Podobné akce

Účinkující: Host:Gerda Blank

Typ akce: Koncert

Zahájení: 20. 11. 2012
Ukončení: 20. 11. 2012

Vstupné: v předprodeji 80,--Kč/na místě 100,-- Kč

Popis akce

Goodfellas vyjíždějí na turné k singlu "Supersmooth"

Akustická rocková kapela Goodfellas se vrátila z Kalifornie, kde v roce2011 nahrála debutové album Robbery Blues. Svůj typický akustický zvuk a přímočaré rokenrolové songy tam svěřila americkému producentovi Chrisovi DiBenedittovi. Ten dříve produkoval například desky projektu GLove & Special Sauce, kapely Slightly Stoopid, a spolupracoval i se světoznámým písničkářem Jackem Johnsonem. Deska v Česku vyšla v březnu 2011. Na bohatou festivalovou sezónu navazují Goodfellas společným turné se Support Lesbiens. V patnácti městech ČR byli speciálními hosty na jejich Homobot tour. Za desku Robbery Blues získali Goodfellas cenu Anděl za objev roku a zvítězili taky v anketě Žebřík, rovněž jako objev roku.
Kapela Goodfellas vznikla v roce 2007 v Karlových Varech a od té doby odehrála přes 300 koncertů po celé ČR i střední Evropě. Z minulých nahrávek stojí za pozornost hlavně EP Sweet and Lowdown. Deska vyšla v reedici s několika bonusy jako příloha časopisu Rock&Pop.

Místo konání: Buena Vista Club

Přesná adresa: Kollárova 20, Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.buenavistaclub.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!