Získejte nový pohled na Vánoce v Nákupním centru Eden

Podobné akce

Účinkující: Historické pohledy

Typ akce: Výstava

Zahájení: 14. 11. 2012
Ukončení: 21. 12. 2012

Vstupné: zdarma

Popis akce

Přijďte načerpat adventní atmosféru do Nákupního centra Eden a připomeňte si význam vánočních pohledů a vše, co souvisí s rozesíláním vánočních přání. Vždyť právě o Vánocích by se lidé měli zastavit a udělat si čas na své blízké, třeba i formou psané pohlednice.
Se sloganem „Získejte nový pohled na Vánoce“ Nákupní centrum Eden připomíná nenahraditelnost psané pohlednice v porovnání s její moderní elektronickou podobou. Pro usnadnění prvního kroku dostanou návštěvníci centra pohlednici zdarma, stačí si jen vybrat motiv, kterým potěší své blízké. Volit mohou z klasických pohledů s variacemi vánočního stromečku, anebo z pohlednic s motivem jablka, které se váže k českým zvykům i výzdobě.
Vedle své symboliky jsou pohlednice zajímavé také svou historií, právě proto centrum připravilo výstavu s názvem „Historie pohlednic“. Ta mapuje původ pohledů, jejich předchůdce a průkopníky a popisuje i vznik samotných vánočních přání. Výstava je doplněna o poutavé příběhy a fotografie.
Tato akce, která je vhodná pro všechny bez rozdílu věku, začíná v Nákupním centru Eden v Praze ve středu 14. listopadu a potrvá až do pátku 21. prosince.

Místo konání: Obchodní centrum Eden

Přesná adresa: U Slavie 1527 100 00 Praha 10 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.nceden.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!