Pro Váš úsměv 2012

Podobné akce

Účinkující: chráněné dílny, neziskové organizace, asistenční psi

Typ akce: Festival

Zahájení: 14. 12. 2012
Ukončení: 15. 12. 2012

Vstupné: dobrovolné

Popis akce

Setkání, dárky, pomoc i vánoční atmosféra se vším všudy. To je akce Pro Váš úsměv v novém. V nových prostorách, s novou náplní, s novou energií.

Zveme Vás srdečně na předvánoční setkání neziskových organizací, lidí se zdravotním hendikepem i jejich příznivců, na trh chráněných dílen. Poznamenejte si do kalendáře dny 14. - 15. prosince a přijďte na usměvavou akci do centra města - na rektorát VUT Brno v Antonínské ulici.

Na co se můžete těšit? - trh chráněných dílen (nakoupíte dárky téměř last minute) - ukázky výcviku asistenčních psů - stánky firem nabízející kompenzační pomůcky - informace o různých sociálních službách - besedy, semináře, kulturní vystoupení - soutěže o nejlepší vánoční cukroví - setkání se známými s blízkými lidmi - v neposlední řadě vánoční punč, prodej vánočních stromků v květináči, na vůni vanilky i pohodu uprostřed Brna, uprostřed shonů

Na pódiu zazní písničky v podání klientů různých sociálních zařízení, zhlédnout bude možné i krátké filmy a výstavu nejlepších fotografií 17. ročníku fotosoutěže Život nejen na kolech.

Vstupné je dobrovolné, návštěvníci se můžou sami rozhodnout, kterou z organizací podpoří nákupem dárku nebo i jinak. Ve veřejné sbírce, kterou vede psí superhrdina Batdog, například můžou pomoct klientovi Ligy vozíčkářů s roztroušenou sklerózou k tomu, aby mohl získat asistenčního psa.

Doprovodný program této akce nabídne především vystoupení integračních tanečních souborů v Bezbariérovém divadla Barka, a to od 19.30 v pátek večer.

Místo konání: rektorát VUT Brno

Přesná adresa: Antonínská 548/1, Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Liga vozíčkářů
WWW pořadatele: www.ligavozic.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!