KontAKTfoto 2012

Podobné akce

Účinkující: František Diviš, Marie Fišerová, Karin Fleck, Antonín Chloupek, Barbora Karpíšková, Kurt Koch, David Kurc, Veronika Marková, Pavel Rejda, Jan Schýbal, Lubomír Stiburek, Tomáš Voborník.

Typ akce: Výstava

Zahájení: 01. 2. 2013
Ukončení: 26. 2. 2013

Vstupné: výše obrovolná

Popis akce

Galerie 4 zve na výstavu fotografií z mezinárodního workshopu portrétu a aktu KontAKTfoto.
Slovy ředitele galerie Zbyňka Illka: „Fotografická dílna portrétu a aktu s mezinárodní účastí vznikla v roce 1996, jako pokračování projektu Fotodiagonála, který Galerie 4 organizovala společně s anglickými, italskými a německými fotografy.
KontAKTfoto je určeno posluchačům uměleckých škol, profesionálním fotografům a vyspělým amatérům, kteří mají možnost pracovat pod vedením předních českých fotografů, zabývajících se figurální tvorbou. Dílny se účastní průměrně dvacet fotografů, pět modelů, laboranti a technický personál. Lektory dílny byli např. Tono Stano, Gabina Fárová, Rudo Prekop, Vasil Stanko, Miro Švolík, Vladimír Židlický, Sára Saudková, Martin Schreiber, Robert Vano a další.
V roce 2012 fotografové využívali více exteriéru, ale i interiéru zámku.
17. ročník KontAKTfota, probíhal v areálu zámku Kamenný dvůr u Kynšperku nad Ohří a jeho lektorkou byla známá fotografka Tereza z Davle, která svým přístupem a konzultacemi nadchla všechny účastníky.“

Místo konání: Galerie 4- galerie fotografie, p. o. Karlovarského kraje.

Přesná adresa: Kamenná 2, Cheb 35002 (Hledat na mapě)

Cheb (okres: Cheb kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.galerie4.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!