Gerry & Stone zahrají v pražském Matrixu

Podobné akce

Účinkující: Gerra & Stone, šéf Let It Roll dj Suki, Pe:te (Let it Roll), djs Casper , Wiit z Redrumu, dj Eska, dj Markez

Typ akce: Koncert

Zahájení: 08. 2. 2013
Ukončení: 09. 2. 2013

Vstupné: 0

Popis akce

Druhý únorový víkend se bude podzemní klub Matrix pěkně natřásat. Do Čech míří poprvé dvojice drum and bassových umělců z Velké Británie Herry Hackett a David Stone. Do diáře si proto zapište: pátek v osm večer párty v pražském Matrixu, rozejdou to Gerry & Stone, do desíti vstup zdarma a pít se bude pivo Ferdinand.
Harry Jacket a David Stone jsou dvojice úspěšných drum and bassových hudebníků z anglického Southamptonu. Z ostrovů se na světovou špičku akcelerovali v roce 2012. Od té doby chrlí jeden track za druhým, a to hlavně na respektovaném labelu "Proximity Recordings", který vede dj Basher nebo třeba na novém anglickém labelu "Alignment". Níže přikládáme krátkou ochutnávku.
http://www.youtube.com/watch?v=MEDqv32VWSU
Gerra & Stone zahrají v pátek 8. února na akci DNB FEVER v žižkovském Matrixu. Společně s nimi vystoupí šéf Let It Roll dj Suki, dorazí i Pe:te (Let it Roll), z Brna se přijedou předvést djs Casper a Wiit z Redrumu. Za gramofony se na DNB FEVERu objeví ještě spolupořadatel akce dj Eska a tentokrát osamocený, dj Markez z dvojky Twisted Minds. Akce začíná v osm večer.
Do 22 hodiny se neplatí vstupné, takže každý má šanci přijít a pořádně si vystoupení vychutnat. Po desáté se dovnitř dostanete za 90 korun. Milovníci drum and bassu jistě ocení, že Matrix přidal 7 kw na zvuku, a to už bude pěkně znát. Přijďte v pátek do Matrixu na skutečný hudební zážitek a zapijte ho stejně opravdovým benešovským pivem Ferdinand. Točit se bude světlá jedenáctka, která dodá akci ten správný říz.

Místo konání: Klub Matrix

Přesná adresa: Koněvova 13 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.matrixclub.cz
Předchozí akce: Rosický voříšek IV. ročník
Následující akce: Velikonoční jarmark

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!