Účinkující: Sabaton, Eluveitie, Wisdom

Typ akce: Koncert

Zahájení: 08. 3. 2013
Ukončení: 08. 3. 2013

Vstupné: 650,-

Popis akce

Poté co populární Švédové SABATON obměnili sestavu, vydali novou desku "Carolus Rex" a dobyli festival Masters Of Rock, hlásí toto švédské impérium velkolepý návrat do Českých zemí! Švédové zaútočí na jaře 2013 hned na tři česká města!

7. 3. PRAHA, Incheba Aréna
8. 3. ZLÍN, Sportovní hala Euronics
9. 3. PLZEŇ, PEKLO

Obléhání to bude opět výživné, vždyť toho není nikdy málo, co SABATON předvádí! Tažná síla kapely, zpěvák Joakim Brodén a hlavní mozek kapely Pär Sundström k sobě po odchodu ostatních členů přizvali nové posily, Chrise Rörlanda (kytara), Thobbe Englunda (kytara) a Robbana Bäcka (Bicí) a poctivě nazkoušeli zbrusu novou show! Po absolvování velkého amerického turné, se přivalí tato spolehlivá válečná mašina opět i k nám! Připravte se na to! Impérium SABATON vrací úder již na jaře 2013!

Speciálními hosty koncertů budou neméně populární Švýcaři, zástupci nové vlny Folk metalu ELUVEITIE! Tato veselá partička s sebou přináší vždy svěží vítr a jejich kombinace keltských melodií s death-metalovým nádechem dostane každého! ELUVEITIE vydali letos na jaře novou desku "Helvetios" zahrnující konstantní uhrančivý příběh vyprávěný dokonale jejich nástroji a hlasy. Spolu s tímto neodolatelným duem přijede pak ještě jeden speciální host- maďarská power-metalová hvězda WISDOM, představující svoji novou desku "Judas".

Švédský metalový tank SABATON válcuje všechny a ve ZLÍNĚ je oslavován jako vítěz! Jejich koncert v rámci Swedish Empire Tour 2013, plánovaný na 8. 3. 2013 do Masters Of Rock Café ve Zlíně je již nyní zcela VYPRODÁN! Zájem o vstupenky je neustále tak obrovský, že pořádající agentura Pragokoncert vyjednala přesunutí zlínského koncertu do větších prostor - do sportovní haly Euronics ve ZLÍNĚ! SABATON tak udeří spolu se speciálními hosty koncertu, folk-metalovými Švýcary ELUVEITIE a power-metalovými Maďary WISDOM 8. 3. 2013 ve ZLÍNĚ, sportovní hale Euronics! Předprodej vstupenek tak může směle běžet dál. Stejně tak se stalo i v PRAZE a v PLZNI! Koncerty se přesunuly do větších prostor! SABATON, ELUVEITIE a WISDOM zahrají v PRAZE 7.3. v Incheba Aréně na Výstavišti a 9. 3. v PLZNI v KD Peklo!

Budou to dlouhé jiskrné večery, které dobijí pomyslné baterky každého pravého fanouška! Je na co se těšit!

Vstupenky jsou k dostání ve všech obvyklých předprodejích, objednávejte také na www.mastersofrock.cz.

Místo konání: Sportovní hala Euronics

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Zlín (okres: Zlín kraj: Zlínský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Pragokoncert Bohemia, a.s.
WWW pořadatele: www.pragokoncert.com
Předchozí akce: Sabaton
Následující akce: Sophie Hunger + Erik Truffaz Quartet feat. Anna Aaron

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!