OC Fontána vítá jaro módou a výstavou vtipů

Podobné akce

Účinkující: zpěvák Ben Cristovao, kreslíři Mirek Vostrý a Marek Šticha

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 15. 4. 2013
Ukončení: 25. 4. 2013

Vstupné: zdarma

Popis akce

V sobotu 13. dubna od 15 do 18 hodin se v Obchodním centru Fontána v Karlových Varech uskuteční jarní módní představení plné zábavy, stylu, inspirace a především zajímavých hostů. Mezi ně patří například zpěvák Ben Cristovao a kreslíři Mirek Vostrý a Míra Šticha. Tito humoristé a ilustrátoři v rámci programu zahájí vernisáží svoji výstavu vtipů „15 let kresleného humoru“, která v OC Fontána potrvá do 25. dubna.

„Jaro chceme v Obchodním centru Fontána přivítat v inspirativním a zábavném duchu. Přehlídkou módních trendů pro období jaro/léto 2013 naši show zahájíme a navážeme představením stylů v líčení, ve zdravém přístupu k životu a v neposlední řadě předvedeme návštěvníkům netradiční vlasovou show. V rámci programu vyvrcholí soutěž o proměnu, která proběhne přímo před zraky přítomných. Jarní odpoledne zpříjemní vystoupení zpěváka Bena Cristovaa,“ uvedla Renata Nejtková, marketingová manažerka obchodních center Tesco.

Sobota 13. dubna se v OC Fontána ponese nejen v zábavném, ale i humorném duchu. Neobvyklá vernisáž totiž zahájí výstavu vtipů dvou kreslířů Mirka Vostrého a Míry Štichy s názvem „15 let kresleného humoru“. Výstava potrvá do 25. dubna.

Místo konání: OC Fontána

Přesná adresa: Chebská 370, Karlovy Vary - Dvory, 360 06 (Hledat na mapě)

Karlovy Vary (okres: Karlovy Vary kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: OC Fontána
WWW pořadatele: http://www.oc-fontana.cz/cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!