TŘETÍ ROČNÍK TELEMARKOVÉHO FESTIVALU JIŽ KLEPE NA DVEŘE

Podobné akce

Účinkující: nikdo známý

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 30. 3. 2013
Ukončení: 01. 4. 2013

Popis akce

Letošní festival Telemarku přivítá společně s partnerem akce internetovým obchodem Sportmall.cz milovníky historicky nejstarší lyžařské techniky s prodlouženým třídenním programem a krásným jarním počasím. Alespoň velikonoční termín 30. 3 – 1. 4. 2013 tomu napovídá. Pokud Vás již nebaví obyčejné lyžování, přijeďte si v Peci pod Sněžkou zdarma vyzkoušet jízdu s volnou patou tak, jako jezdívali naši prapředci.
Kromě velké telemarkové půjčovny, která bude k dispozici zdarma po celé tři dny včetně profesionálních telemarkových instruktorů, se v neděli 31. 3. uskuteční na sjezdovce Javor i tradiční závod Telemark Classic Sprint se skokanskou i běžeckou částí, který bude letos finálovým měřením sil těch nejlepších v Českém telemarkovém poháru 2013.
Jedním z partnerů akce, která se již při svém prvním ročníku stala legendou, se stal internetový obchod Sportmall.cz. „Jsme rádi, že můžeme být součástí akce, která si zachovává svoji tradiční tvář a nabízí návrat k lyžařským kořenům. A navíc, podporu soutěživého ducha a chuť porovnat své síly s ostatními považujeme za samozřejmost. Všem zúčastněním závodníkům Telemarkového festivalu poskytneme zdarma VIP kartu do našeho internetového obchodu s 20% slevou na veškeré produkty, neboť si těchto sportovců velmi vážíme“, dodal za Sportmall.cz Roman Blažek. Pro absolutní výherce přichystal Sportmall.cz další hodnotné ceny.
Pro začátečníky budou připraveny pravidelné lekce zdarma, pro pokročilé pak zdokonalovací workshopy, společný výlet na pásech na Velikonoční pondělí, nebo testování telemarkových lyží Scott. Sobotní předzávodní večer by měl naopak oživit koncert děčínské kapely Pooda, v neděli pak tradiční grilování a vložený večerní závod na Havlově boudě.
Zapište si tedy do svých kalendářů jednoduchou poznámku. TFP 2013, a připište ji k datu 30. 3 – 1. 4. 2013. Více informací pak můžete průběžně nacházet na stránkách www.telemarkovaskola.cz.

Sluneční brýle a pomlázku sebou.

Místo konání: Pec pod Sněžkou

Přesná adresa: Najdete nás v kancelářích Snowsport School Pec pod Sněžkou na hotelu Corso a v centru města, přímo pod penzionem Nikola. (Hledat na mapě)

Pec pod Sněžkou (okres: Trutnov kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Telemarková škola
WWW pořadatele: http://www.telemarkovaskola.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!