Eric Clapton

Podobné akce

Účinkující: Eric Clapton

Typ akce: Koncert

Zahájení: 19. 6. 2013
Ukončení: 19. 6. 2013

Vstupné: 1390 - 2190,-

Popis akce

Eric Clapton, který příští rok oslaví 50 let na scéně jako profesionální hudebník, oznamuje omezený počet evropských koncertů v roce 2013, kterými naváže na již dříve oznámená data ve Velké Británii.

Clapton zahájil svoji profesionální uměleckou kariéru vstupem do kapely Yardbirds v roce 1963. Od té doby působil v celé řadě skupin, vydal desítky alb, vyprodal bezpočet koncertů po celém světě, obdržel úctyhodnou řadu ocenění a dostalo se mu chvalozpěvů kritiky. Jeho práce s kytarou je legendární. Návrat Erica Claptona na koncertní podia se ponese ve znamení nového alba, které nahrával během roku 2012 a které by mělo vyjít začátkem příštího roku. Pro koncerty v roce 2013 sestavil Clapton impozantní kapelu čítající jeho dlouholeté spolupracovníky, kterými jsou: Doyle Bramhall II (kytara), Steve Jordan (bicí), Chris Stainton (piano a klávesy) a Willie Weeks (basová kytara). Doprovodí je dva nováčci ve skupině - Paul Carrack (varhany a klávesy) a Greg Leisz (pedal steel kytara). Michelle John a Sharon White se na turné opět představí jako doprovodné vokalistky.

Místo konání: O2 Arena

Přesná adresa: Českomoravská čp. 2345/17, 190 00 Praha 9 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Live Nation
WWW pořadatele: promotion@echopromotion.cz
Předchozí akce: CocoRosie
Následující akce: UDG

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!