Galakoncert operetních melodií...

Podobné akce

Účinkující: Komorní orchestr Nálady se sólisty: Venuše Dvořáková, sólistka opery DJKT Plzeň Roman Krebs - tenor, sólista opery DJKT Plzeň Petr Matuszek - bas, sólista opery Severočeského divadla opery a baletu

Typ akce: Koncert

Zahájení: 25. 8. 2013
Ukončení: 25. 8. 2013

Vstupné: 100 - 390

Popis akce

Nejslavnější operetní melodie a evergreeny ze slavných operet F. Lehára, J. Strausse, E. Kalmána, O. Nedbala a dalších.
Komorní soubor Nálady je ojedinělý zjev české koncertní zábavné hudby. Založil jej v roce 1977 kontrabasista Petr Macek, který je celá léta také jeho uměleckým vedoucím. Soubor hraje v obsazení dvoje housle, viola, violoncello, kontrabas, flétna, dva klarinety a fagot. Během své existence soubor uskutečnil velký počet koncertů doma i v zahraničí. Jeho cílem je přinášet posluchačům dobrou náladu a potěšení z poslechu skladeb tzv. vyššího populáru, evergreenů a slavných melodií z operet i muzikálů. Tím, že soubor hraje v komorním obsazení, je vlastně každý ze členů tohoto souboru sólistou. Za zvláštní zmínku stojí to, že soubor může svůj repertoár kdykoliv předvést live bez mikrofonu, playbacku či jiných technických prostředků. Tento soubor je vlastně malý komorní orchestr, který hraje ovšem velké melodie. Po celou dobu spolupracují se souborem přední sólisté - pěvci z různých českých hudebních divadel. Umělecký vedoucí Petr Macek bude program moderovat i v němčině.

Místo konání: karlovarské městské divadlo

Přesná adresa: Karlovarské městské divadlo Divadelní náměstí 21 360 01 Karlovy Vary (Hledat na mapě)

Karlovy Vary (okres: Karlovy Vary kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Karlovarské městské divadlo
WWW pořadatele: http://www.karlovarske-divadlo.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!