10. narozeniny OC Fontána

Podobné akce

Účinkující: Matěj Kodeš DaeMen Mižu

Typ akce: Slavnost

Zahájení: 13. 11. 2013
Ukončení: 23. 11. 2013

Popis akce

Své první kulaté narozeniny oslaví OC Fontána ve stylu „My slavíme – Vy dostáváte dárky“. Centrum uvítá návštěvníky nejen moderním vzhledem, ale i nabídkou nových obchodů a služeb. Pod jednou střechou zákazníci najdou značky jako C&A móda, SportsDirect, Orsay, Reserved, Pipe a ze služeb například poštu, lékárnu, RWE, květiny nebo novou pizzérii Lombardy či Českou kuchyni Pastelákovi s tradičními domácími chody.
U příležitosti narozenin se od 13. do 23. listopadu v centru objeví tubus s tajemným předmětem uvnitř a úkolem pro návštěvníky bude tipnout si o jaký předmět jde. Všichni, kdo se do hry zapojí, získají šanci hrát v sobotu 23.11. o atraktivní ceny. Kromě napínavého hádání tajemného předmětu je pro návštěvníky připravený další program, v rámci kterého vystoupí například žonglér Mižu, který mistrovsky kombinuje žonglování s kontaktní manipulací a může se tak porovnávat s nejlepšími žongléry světa, mistr bublin Matěj Kodeš a v neposlední řadě duo DaeMen, protagonisté silové akrobacie.

Místo konání: OC Fontána Karlovy Vary

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Karlovy Vary (okres: Karlovy Vary kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.oc-fontana.cz
Předchozí akce: Bobík roadshow
Následující akce: Cesta za pirátským pokladem

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!