Vezměte své čtyřnohé mazlíčky v sobotu na vycházku do Hornbachu

Podobné akce

Účinkující: -

Typ akce: Zvířata

Zahájení: 09. 11. 2013
Ukončení: 09. 11. 2013

Vstupné: zdarma

Popis akce

Hobbymarket Hornbach na Černém Mostě v Praze připravil pro čtyřnohé návštěvníky zábavné odpoledne. Páníčkové tak nemusí přemýšlet, kam se svými mazlíčky na vycházku. V sobotu 9. listopadu od 14:00 se totiž Hornbachu koná zábavné odpoledne pro pejsky. Ti budou moci ochutnat a nechat si doporučit ideální stravu přímo na míru, zkušený veterinář poradí se zdravotními problémy a kadeřnický psí salón páníčkům předvede, jak se nejlépe starat o srst svých mazlíčků, aby byli co nejkrásnější. Účastníci také budou moci soutěžit o stokilogramové krmení přední značky Brit.

Součástí odpoledne věnovanému domácím mazlíčkům bude i vyhlášení výsledků soutěže o třikrát 100 kg krmiva Hill’s. Zákazníci Hornbachu mohli v minulých týdnech přihlašovat své psy do kategorií Nejroztomilejší mazlíček, Pes Kutil či Nejbláznivětší psí video.

„Sobotní odpoledne jsme se snažili naplánovat tak, aby bylo pro majitele domácích mazlíčků zábavné i užitečné. Na své si přijdou i sami pejsci. Chceme, aby to v Hornbachu všichni užili. Právě proto jsme oslovili několik partnerů, kteří nám tuto akci pomáhají organizovat. Jedná se například o výrobce krmení Hill’s a Brit, Veterinární kliniku Poděbradská či kadeřnický salón Champion,“ říká k této výjimečné akci Helena Ševčíková ze společnosti Hornbach.

Místo konání: hobbymarket Hornbach na Černém mostě v Praze

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.hornbach.cz
Předchozí akce: Rybičky 48 koncert
Následující akce: Beauty & Fashion Day

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!